goins Няма коментари

Има редица фактори, които определят колко ще струва задължителната Ви застраховка гражданска отговорност за автомобил.

На нашия сайт можете да изчислите вашата застраховка в реално време, като офертата, която ще получите е индивидуална за вас и важи в момента, към който сте подали данните си.

Ето и някои основни фактори, които застрахователните компании взимат предвид при изчисляване на вашата застрахователна премия:
Спрямо доброволно предоставената от клиента информация като данни за самия него – Имена, ЕГН, шофьорски стаж, марка на автомобила, който притежава, населено място по талон, предназначение на МПС, регистрационен талон, данните се обработват и изпращат в реално време до застрахователните компании.

Застрахователите анализират риска и съответно връщат крайната цена за застраховка гражданска отговорност. Когато няма произшествия и не се е налагало да се ползва застраховка гражданска отговорност, при нейното подновяване цената може да бъде по-ниска. Имайте предвид, че някои компании проверяват дали имате сключена доброволна застраховка Каско при тях и при съвпадение, можете да получите по-изгодна оферта. Разбира се премиите обикновено са по-високи в и около големите градски райони. При затруднение винаги можете да се свържете с нас за повече информация и съдействие!

Вашият коментар